Mini-onderzoekje 10: reacties 3

Dit is het derde mini-onderzoekje bij het thema ‘Wensen en reacties’. In dit onderzoekje wil ik te weten komen wat u zegt als u hulp vraagt, krijgt en geeft, als u de ander niet goed verstaat. Ik wil ook graag weten hoe u uw liefde verklaart aan uw partner. Via de knop hieronder komt u bij de vragenlijst bij dit thema. Hoe meer respondenten verspreid over het taalgebied de lijst invullen, hoe beter natuurlijk. Vul daarom de lijst niet alleen in, maar deel hem ook via zoveel mogelijk kanalen. De eerste vragenlijst bij dit thema vindt u hier, de tweede vragenlijst hier.

Om de kaarten voor de Atlas van de Nederlandse standaardtaal en spreektaal vlot te kunnen maken, is het van groot belang dat u de juiste naam opgeeft van de plaats die de grootste invloed heeft (gehad) op uw taalgebruik. Om dat te bereiken, werk ik vanaf deze vragenlijst met drop-downmenu’s. Als u de vragenlijst via pc invult, kunt u de plaatsnaam ook gewoon intikken.

Als u problemen hebt bij het invullen van het Googleformulier, laat het me dan even weten via het contactformulier. Ik zorg dan wel voor een oplossing.

Alvast hartelijk bedankt voor uw moeite!

DE VRAGENLIJST IS AFGESLOTEN!

Vragenlijst mini-onderzoek 10

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

  1. Alsof een mens slechts één standaardantwoord heeft voor alle situaties?

    • Ik begrijp deze reactie niet goed. Er staat toch expliciet dat je bij elke situatie meer dan één antwoord mag geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *