Mini-onderzoekje 9: Wensen en reacties (2)

niezen, accepteren, weigeren, begroeten, afscheidDit is het tweede mini-onderzoekje bij het thema ‘Wensen en reacties’. In dit onderzoekje wil ik te weten komen wat u zegt bij het groeten, afscheid nemen, een drankje aannemen en weigeren. Via de knop hieronder komt u bij de vragenlijst bij dit thema. Hoe meer respondenten verspreid over het taalgebied de lijst invullen, hoe beter natuurlijk. Vul daarom de lijst niet alleen in, maar deel hem ook via zoveel mogelijk kanalen. De eerste vragenlijst bij dit thema vindt u hier. Intussen is er ook een derde vragenlijst, die vindt u hier.

Om de kaarten voor de Atlas van de Nederlandse standaardtaal en spreektaal vlot te kunnen maken, is het van groot belang dat u de juiste naam opgeeft van de plaats die de grootste invloed heeft (gehad) op uw taalgebruik. Om dat te bereiken, werk ik vanaf deze vragenlijst met drop-downmenu’s. Als u de vragenlijst via pc invult, kunt u de plaatsnaam ook gewoon intikken.

Als u problemen hebt bij het invullen van het Googleformulier, laat het me dan even weten via het contactformulier. Ik zorg dan wel voor een oplossing.

Alvast hartelijk bedankt voor uw moeite!

 

Vragenlijst mini-onderzoek 9

Print Friendly, PDF & Email

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.