Grote Buurtaalquiz: wedstrijdreglement

 1. De Grote Buurtaalquiz wordt georganiseerd door Miet Ooms, Tuffellaan 11, 3540 Herk-de-Stad, hieronder ‘organisator’ genoemd.
 2. De quiz loopt van 3 oktober 9.00 uur tot 10 oktober 9.00 uur. Het is een Kahootquiz.
 3. Iedere meerderjarige uit de Europese Unie kan aan deze quiz deelnemen.
 4. Door hun deelname verklaren de deelnemers zich akkoord met dit wedstrijdreglement.
 5. De eerste prijs is een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Buurtaal. Praktische gids voor het Nederlands in België en Nederland’ van Miet Ooms. De tweede prijs bestaat uit drie verschillende educatieve posters op A1-formaat met de taalkaarten voor ‘cello’, ‘spijkerbroek/jeans’ en ‘middag’. De derde prijs is één educatieve poster op A1-formaat met taalkaarten, te kiezen door de winnaar. De verzendkosten zijn voor rekening van de organisator.
 6. Inschrijven gebeurt via het hiervoor bestemde Googleformulier. Wie dat volledig invult en verstuurt, ontvangt een link naar de pagina die toegang geeft tot de Kahootquiz. De quiz zelf start op 3 oktober om 9.00 uur.
 7. De deelnemers kiezen een pseudoniem (‘nickname’) van max. 15 tekens om aan de quiz deel te nemen. Het pseudoniem op het inschrijvingsformulier en dat in de quiz moeten identiek zijn. Alleen op die manier kunnen we de winnaars identificeren en contact met hen opnemen.
 8. De punten worden automatisch berekend door de software van Kahoot. Alleen correct beantwoorde vragen krijgen punten. Het aantal punten hangt af van de snelheid waarmee de vraag werd beantwoord. Hoe sneller, hoe meer punten. Hierover wordt niet gediscussieerd.
 9. Deelnemers mogen in principe maar één keer deelnemen. Bij meerdere voltooide deelnames telt het laagste puntenaantal.
 10. De mailadressen die de organisator via de inschrijvingsformulieren verzamelt, dienen alleen om contact op te nemen met de winnaars en hen hun prijs te bezorgen (cf. artikel 6 van de AVG). Nadat de winnaars hun prijs hebben gekregen, worden alle mailadressen verwijderd.
 11. Alleen winnaars van wie het pseudoniem gekoppeld kan worden aan hun inschrijvingsformulier komen in aanmerking voor een prijs. Als een winnaar in de top 3 niet geïdentificeerd kan worden, wordt de volgende in de rangschikking de prijswinnaar.
 12. Spel- of andere fouten alsook technische problemen (bijvoorbeeld internetproblemen) kunnen niet worden ingeroepen als grond voor welke verplichting dan ook vanwege de organisator.
 13. De gegevens die via het inschrijfformulier worden verzameld buiten het mailadres worden uitsluitend gebruikt om de moeilijkheidsgraad van de quizvragen in kaart te brengen. De deelnemers blijven anoniem.
 14. De organisator van de quiz is ook uw contactpersoon. Ze is bereikbaar op dit adres: miet@taalverhalen.be.
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.