Mini-onderzoekje 13: vlinder

Vlinder

In het dertiende mini-onderzoekje willen we graag weten hoe u de vlinder noemt in uw woonplaats of regio. Met dit uitzondelijk korte onderzoekje onderbreek ik de reeks over snoep en snoepgoed even. De volgende lijst over dit thema zal over enkele weken online komen.

Via de knop hieronder komt u bij de vragenlijst bij dit thema. Hoe meer respondenten verspreid over het taalgebied de lijst invullen, hoe beter natuurlijk. Vul daarom de lijst niet alleen in, maar deel hem ook via zoveel mogelijk kanalen.

Om de kaarten voor de Atlas van de Nederlandse standaardtaal en spreektaal vlot te kunnen maken, is het van groot belang dat u de juiste naam opgeeft van de plaats die de grootste invloed heeft (gehad) op uw taalgebruik. Om dat te bereiken, werk ik met drop-downmenu’s. Als u de vragenlijst via pc invult, kunt u de plaatsnaam ook gewoon intikken. Door de drop-downmenu’s lijkt de vragenlijst langer dan ze in feite is. Invullen duurt ongeveer tien minuten, afhankelijk van hoe uitgebreid uw antwoorden zijn.

Als u problemen hebt bij het invullen van het Googleformulier, laat het me dan even weten via het contactformulier. Ik zorg dan wel voor een oplossing.

Alvast hartelijk bedankt voor uw moeite!

Vragenlijst 13 vlinder

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.